Запрошуємо на виставку юних майстрів, концерт вокалістів та читців, а також виставу юних театралів | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Запрошуємо на виставку юних майстрів, концерт вокалістів та читців, а також виставу юних театралів

_В березні та квітні у Харкові пройшли: ХІІІ Відкритий фестиваль традиційної народної культури «Кроковеє коло» для дітей та молоді, к рамках якого відбулися конкурси народних майстрів, вокалістів та юних науковців, регіональний фестиваль-конкурс аматорських театральних колективів «На крилах Мельпомени» та обласний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря». Нагородження переможців конкурсів відбудеться 25 травня в Малій залі ХНАТОБу.

Крім того, запланована виставка робіт переможців конкурсу майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та гала-концерт творчих колективів і солістів - учасників «Крокового кола», кращих читців – лауреатів конкурсу «Вічне слово Кобзаря», показ театральної вистави володаря Гран-прі фестивалю «На крилах Мельпомени».

Програма заходів:

10.00 - Заїзд юних народних майстрів (з роботами для виставки).

11.00 - Заїзд колективів та солістів – учасників вокального конкурсу фестивалю «Кроковеє коло».

12.00 - Відкриття виставки та нагородження переможців у номінації „Народні художні ремесла" (фойє);

13.00 - Нагородження переможців обласного конкурсу «Кращий читач року», фестивалю «Кроковеє коло» у номінаціях «Автентичний солоспів», «Гуртовий спів» та «Фольклорно-етнографічні програми» та переможців регіонального фестивалю-конкурсу театральних колективів «На крилах Мельпомени».

14.00 – вистава переможця фестивалю-конкурсу «На крилах Мельпомени».

Організаторами виступили Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва та Департамент культури і туризму Харківської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що у березні та квітні 2013 року відбувався ХІІІ Відкритий фестиваль традиційної народної культури «Кроковеє коло» для дітей та молоді, в рамках якого юні харківські фольклористи представили результати власних польових досліджень, змагалися у вокальних здібностях та взяли участь у конкурсі народних умільців за 11-ма номінаціями.

Також у березні кращі театральні колективи Харківщини змагались за прихильність Мельпомени на фестивалі-конкурсі аматорських театральних колективів «На крилах Мельпомени».

Обласний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря» також відбувався у брезні, і гран-прі отримала 9-річна Аня Нетичук з м. Первомайського.

Сховати метелика