Відбувся семінар-практикум для керівників районних будинків культури | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Відбувся семінар-практикум для керівників районних будинків культури

seminarОбласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва 16 серпня провів семінар для директорів районних Будинків культури Харківської області. Під час семінару були розглянуті такі питання як модернізація системи управління культурно-дозвіллєвою діяльністю у відповідності до вимог законодавства України; організація пошуку грантів та підготовка проектів для участі у відкритих грантових конкурсах; проведення огляду-конкурсу методичних кабінетів закладів культури клубного типу.

Також було підбито підсумки роботи закладів культури Харківської області у першому півріччі 2013 року та визначено завдання на період до кінця року.

«Системна робота Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва вже протягом двох з половиною років забезпечує професійну методичну та практичну допомогу закладам культури та мистецтва Харківської області. Цього року це вже не перший семінар для директорів РБК, де надаються конкретні методичні та практичні рекомендації щодо роботи цих культурних закладів. Також надається окрема допомога в організації культурних заходів, надаються поради фахівців щодо поліпшення роботи колективів різних напрямків, які діють у РБК. Офіційний сайт Центру містить повний обсяг необхідної інформації: нормативні документи, методичні матеріали, довідкову інформацію щодо базової мережі закладів культури місцевого рівня, а також на сайті висвітлюються події, що відбуваються у житті колективів РБК. Відкрито й окремий ресурс в інтернеті, де діють інтернет-сторінки усіх РБК Харківської області», - підкреслила директор центру культури і мистецтва Ганна Лівада.

Одним з головних робочих питань семінару стала підготовка творчих звітів художніх колективів області. Підсумком регіонального огляду-конкурсу стане для них участь у святкових заходах з нагоди 200-річчя з дня народження Т.Г Шевченка, які відбудуться в м. Києві у 2014 році.

Захід відбувався на базі Бабаївського будинку культури, керівники якого поділилися своїм досвідом роботи.

Сховати метелика