Великий Слобожанський ярмарок відбудеться у ці вихідні в Харкові на Салтівці | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Великий Слобожанський ярмарок відбудеться у ці вихідні в Харкові на Салтівці


altВеликий Слобожанський ярмарок відбдуеться 7-8 вересня в Харкові у презентаційно-виставковому центрі «Радмір Експохол» ( вул. Академіка Павлова , 271). У програмі проведення ярмарку окрім презентації промислової і сільськогосподарської продукції райони і міста Харківської області представлять свої варіанти традиційних слобожанських подвір'їв (всього їх буде 33) , а також розважальну програму за участю творчих колективів і талановитих особистостей та народних майстрів.

У ярмарку візьмуть участь виробники та творчі колективи з усіх районів та міст області, а також із сусідніх областей Росії.

На майданчику «Слобожанське подвір'я» кожен об'єкт представлятиме собою обгороджений сільський двір розміром 4х6 метрів, в якому розміщуватимуться сільські будиночки, альтанки , намети в українському стилі, печі, журавлі, млини та інші елементи оформлення . Майстри кулінарії, які працюватимуть у дворах, обіцяють пригощати відвідувачів ярмарку стравами слобожанської кухні.

Протягом двох днів на Великому Слобожанському ярмарку працюватиме сценічний майданчик, на якому свою творчість представлять хорові, хореографічні та фольклорні колективи з районів та міст області. Також відвідувачі ярмарку зможуть побачити групи комедіантів , аніматорів , акторів , художників-шаржистів, ростових ляльок, циганський театр «Очі чорні».

Програма проведення Великого Слобожанського ярмарку

7 вересня (субота)
8.00 – 19.00 Продаж продукції врожаю 2013 року, товарів переробної, харчової та легкої промисловості, виробів майстрів народної творчості в торгових рядах районів і міст.
8.00 – 18.00 Робота подвір'їв районів та міст області, презентація та дегустація страв слобожанської кухні, частування відвідувачів ярмарку.
9.00 – 18.00 Культурно-розважальна програма на сценічному майданчику та між торговими рядами районів і міст, робота дитячого ігрового майданчика, виступи творчих та фольклорних колективів районів і міст області, комедіантів, аніматорів, акторів, циганського театру «Очі чорні».

8 вересня (неділя)
8.00 – 16.00 Продаж продукції врожаю 2013 року, товарів переробної, харчової та легкої промисловості, виробів майстрів народної творчості в торгових рядах районів і міст.
8.00 – 16.00 Робота подвір'їв районів та міст області, презентація та дегустація страв слобожанської кухні, частування відвідувачів ярмарку.
9.00 – 16.00 Культурно-розважальна програма на сценічному майданчику та між торговими рядами районів і міст, робота дитячого ігрового майданчика, виступи творчих та фольклорних колективів районів і міст області, комедіантів, аніматорів, акторів, циганського театру «Очі чорні».
16.00 – 17.00 Завершення роботи Великого Слобожанського ярмарку.

Сховати метелика