Флайбордінг, «половецькі танці» і «український квест» стануть родзинками «Печенізького поля» - 2013 | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 11 шт. )

Флайбордінг, «половецькі танці» і «український квест» стануть родзинками «Печенізького поля» - 2013


 flyboard Виступ представників збірної Росії з флайбордінгу (стрибки на струменях води) у супроводі лазерного шоу на водній гладі Печенізького водосховища стане фінальним акордом етнофестивалю «Печенізьке поле» - 2013, який відбудеться 14 вересня. Половецька тематика буде однією з ключових тем концертної програми на головній фестивальній сцені: представники Харківського театру опери та балету ім. Лисенка покажуть балетний фрагмент з опери «Князь Ігор» - «Половецькі танці».

український квестТакож на фестивалі «Печенізьке поле» - 2013 можна буде взяти участь в «Українському квесті», в ході якого учасники не лише познайомляться з головними майданчиками та найцікавішими об'єктами фестивалю, а й дізнаються про історичні звичаї та традиції. «Український квест» о 14.00 стартує в «Місті майстрів». Організаторами виступають творче об'єднання «СПАС» спільно з ХНПУ імені Г. С. Сковороди, медіа- групою «Т-студія» та Народним театром «Слобожанщина» м. Харкова.

Ще одне нововведення: на відміну від попередніх років, головна сцена фестивалю буде великих розмірів, з великою кількістю світлодіодних екранів з великими можливостями за анімаційними спецефектами, запевнив головний режисер етнофестивалю Олександр Бінус.

Сховати метелика