На Великому Слобожанському ярмарку відбувся дводенний концертний марафон | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

На Великому Слобожанському ярмарку відбувся дводенний концертний марафон


altДо півсотні творчих колективів і стільки ж солістів з усіх районів Харківської області взяли участь у дводенному концертному марафоні 7-8 вересня 2013 року, що супроводжував Великий Слобожанський ярмарок.

Народні хори, вокальні ансамблі, інструментальні та танцювальні колективи, а також вокалісти, музиканти, артисти розмовного жанру з усіх районів Харківської області у минулі вихідні виступали на великій сцені Великого Слобожанського ярмарку, яка цього року проходила у виставковому центрі «Радмір-експохол» на Салтівці.

altБезперервна концертна програма створювала по-справжньому святкову атмосферу для відвідувачів і учасників ярмарку. Звучали як твори сучасних авторів, так і кращі зразки традиційного народного фольклору, попурі на тему українських мелодій.

На майданчику ярмарку «Слобожанське подвір'я» були розміщені 33 експозиції районів і міст Харківської області. На стилізованих подвір'ях розташувалися сільські будиночки, альтанки, намети в українському стилі, печі, млини та інші елементи автентичного оформлення. Кожне подвір'я періодично влаштовувало дегустацію своєї їстівної продукції та майстер-класи з різних видів народної творчості.

Обсяг реалізованої за два дні продукції склав 8,8 млн. грн.

Більш детально з інформацією щодо участі колективів та виконавців у цьому заході можна ознайомитися тут

Сховати метелика