Дізнатись про традиційну та сучасну слобожанську культуру можна тепер за допомогою QR-коду | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Дізнатись про традиційну та сучасну слобожанську культуру можна тепер за допомогою QR-коду

QR-kod-centerУ Обласного центру культури і мистецтва та галереї «Мистецтво Слобожанщини» з'явилися власні QR-коди. Тепер за допомогою спеціальної програми-розпізнавача, встановленого на мобільному телефоні, кожен користувач зможе перейти на адресу сайту, дізнатися все про роботу центру та галереї, дістати інформацію про нові культурні заходи.

QR-kod-galleryQR-коди відтепер будуть розміщені на афішах та іншій друкованій продукції Обласного центру культури і мистецтва та відділу сучасного мистецтва галереї «Мистецтво Слобожанщини». Вони містять прямі посилання на відповідні інтернет-сторінки, які можна миттєво зберегти на своєму мобільному та поділитися ними зі знайомими й друзями.

QR-код (англ. – quick response, «швидка відповідь») – це двовимірний штрихкод, який було винайдено в Японії на початку 90-х років. Це форма кодування невеликих об'ємів інформації, однією з переваг якої (на відміну від звичайних штрих-кодів) є легке розпізнавання мобільними пристроями. Наразі QR-коди дуже популярні у світі. Вони широко використовуються не лише компаніями-виробниками товарів, але й у сфері культури і туризму. Наприклад, у Львові QR-коди розміщені на багатьох туристичних об'єктах, що дозволяє туристам швидко знаходити в Інтернеті відповідну інформацію та легко орієнтуватися в місті.

Сховати метелика