Новий погляд на дозвілля, незвичайні форми його проведення: цікавий семінар для працівників культур | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

Новий погляд на дозвілля, незвичайні форми його проведення: цікавий семінар для працівників культур

9.1Інноваційний семінар для начальників районних відділів культури та директорів районних будинків культури пропонує Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва. Вперше на такому, здавалося б, традиційному, заході, який пройде 13 червня 2014 року, буде створена зона активного спілкування, сприятлива атмосфера для пізнання себе, своїх якостей, найбільш ефективного розкриття власного потенціалу для самореалізації та застосування нових знань у своїй роботі.

Тема семінару так і звучить: «Інноваційний підхід до планування, організації та проведення культурно-масових заходів». Природно, така тема вимагає й інноваційних методів самого неформального навчання. Для цього Центр культури і мистецтва запросив крупну компанію міжнародного рівня «Іград», що спеціалізується на впровадженні нових форм дозвілля для широкої аудиторії.

Це перший етап у рамках нового трьохмодульного семінару за даною тематикою, де більше уваги буде приділено саме інноваціям, необхідним при плануванні культурно-масових заходів у сфері дозвілля.

Cтруснутися, відчути всередині себе бажання вигадувати щось нове, творити також допоможе цей семінар!

Всіх учасників чекаємо 13 червня 2014 року з 10.00 в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62.

Завантажити: Програма семінару

Сховати метелика