У центрі Харкова пройшла громадська акція «МИ – ЗА МИР!» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 2 шт. )

У центрі Харкова пройшла громадська акція «МИ – ЗА МИР!»

Громадська акція «МИ – ЗА МИР!»Громадська акція «МИ – ЗА МИР!» пройшла 17 вересня 2014 року в Харкові на площі Свободи та зібрала біля двох сотень учасників. Захід підтримали харківські колективи та виконавці: фольклористичний гурт «Слобожаночка», заслужена артистка України Олена Шишкіна, співачка Юлія Радкевич та Академічний симфонічний оркестр Харківської філармонії.

Іван Варченко«Ініціаторами заходу були харківські артисти і колективи. Вони висловили бажання провести акцію на підтримку миру. Зрозуміло, що Обласна державна адміністрація всіляко їх у цьому підтримала. Подібні акції потрібні зараз Україні. Ми розуміємо, що тепер дуже хитка грань між війною й миром, і в такий спосіб висловлюємо своє прагнення до мирного урегулювання конфлікту, звичайно, не ціною втрати частини території держави», - підкреслив Іван Варченко, виконуючий обов'язки заступника голови Харківської обласної державної адміністрації.

Харків'яни прийшли на акцію з дітьми, квітами, одяг у багатьох був прикрашений національною символікою. Арії з опери «Запорожець за Дунаєм», народні та сучасні пісні викликали гаряче схвалення, а Державний Гімн України, який прозвучав у виконанні симфонічного оркестру та солістки філармонії Юлії Радкевич, підхопили усі присутні.

Більше дивіться у відео-додатку.

Фотографії з акції

 
 
Сховати метелика