Дружня допомога Харківщини Луганському центру народної творчості | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Дружня допомога Харківщини Луганському центру народної творчості

CAM00176

Останній рік став надзвичайно складним для України та приніс кардинальні зміни в життя українців. Відгук на події, що нам довелося пережити, показує, хто є справжнім патріотом своєї країни та, в першу чергу, справжньою людиною.

У зв'язку із бойовими діями на Донбасі, Луганський обласний центр народної творчості був вимушений переїхати до м. Сєвєродонецьк, на територію України. У скрутний для нашої країни час співробітники Центру залишаються відданими своїй справі, продовжуючи роботу на новому місці.

 0061У лютому 2015 року співробітниками Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва, за підтримки Департаменту культури і туризму та небайдужих працівників закладів культури Харківської області була надана посильна інформаційно-методична допомога співробітникам Луганського центру народної творчості.
Допомога спрямована на збереження та розвиток народного аматорського мистецтва та включає у себе: художню літературу, CD-диски з аутентичною українською музикою, державну символіку України, портрет Т. Г. Шевченка.  З 27 лютого по 1 березня відбувся літературно-музичний фестиваль «Українська весна», організований Мистецьким об'єднанням «Остання Барикада» та письменником Сергієм Жаданом у м. Слов'янську, м. Краматорську та
м. Сєвєродонецьку, в рамках якого були проведені творчі зустрічі з мешканцями зазначених міст та передана інформаційно-методична література для Луганського обласного центру народної творчості.

Сподіваємось, надана допомога буде корисною і стане у нагоді в подальшій роботі Центру. Бажаємо душевних сил, терпіння і творчої наснаги співробітникам Луганського обласного центру народної творчості.

 

 

ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ, національностей та релігій

пр.-т. Хіміків, 10, м. Сєвєродонецьк, Луганська область,Україна, 93408, тел/факс (06452) 4-34-43

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду    Код ЄДРПОУ 02227044

6 березня 2015  №_123/1

На № 01.05-42/498  від 24.02.2015

Директору Департаменту

культури і туризму

Харківської обласної

державної адміністрації

О.А. ЯЦИНІ

Шановний Олегу Анатоліївичу!

Управління культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації  висловлює  Вам щиру подяку за надання інформаційно – аналітичних матеріалів щодо збереження та розвитку народного аматорського мистецтва , художньої  та методичної літератури, СD дисків з автентичною українською музикою для Луганського обласного центру народної творчості. Всі надані матеріали мають для нас велику цінність.

Сподіваємось на подальшу співпрацю з розвитку української культури.

Начальник управління культури,

національностей та релігій

Луганської облдержадміністрації                                                                                     

А.О. АДАМЧУК

Сховати метелика