Продовжуємо співпрацю з надання послуг психосоціальної підтримки дітей вимушених переселенців | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 3 шт. )

Продовжуємо співпрацю з надання послуг психосоціальної підтримки дітей вимушених переселенців

 Image14

   8 червня 2015 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва (ООМЦКМ), під час робочої зустрічі фахівців Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), членів громадської організації та керівництва ООМЦКМ, були обговорені можливості створення на базі Громадської організації «Харківська платформа розвитку культури і туризму» осередку психосоціальної підтримки дітей та родин вимушених переселенців.

   Було розглянуто пропозиції щодо вирішення питання з реалізації комплексу заходів орієнтованих на дітей, що дадуть можливість розвитку у них відчуття стабільності. Сторони відзначили свою готовність до подальшого позитивного співробітництва.

Image11   В ході візиту, делегація Німецького товариства міжнародного співробітництва ознайомилася з роботою Центру, діяльністю громадської організації, відвідала виставкові експозиції.

Сховати метелика