В галереї відбулася зустріч з авторами проекту «Харків`яни» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

В галереї відбулася зустріч з авторами проекту «Харків`яни»

 DSC 0051

   3 вересня 2015 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури та мистецтва відбулася зустріч із авторами робіт, що експонуються в рамках арт-проекту «Харків’яни». На початку зустрічі авторам урочисто вручили офіційні подяки за участь у арт-проекті.

   Узяти участь у зустрічі запросили усіх авторів робіт, що представили свої роботи на виставці: Валентину Білоусову, Марину Воінову, Марію Виноградову, Сергія Годунова, Анатолія Головіна, Сніжану Гращенко, Ольгу Єсіну, Алісу Ітель Конохову, Валерію Лазареву, Ігоря Лаптєва, Варвару Луценко, Ольгу Муху, Олега Омельченка, Вікторію Попову, Наталію Пустовіт, Олексія Самойленка, Єлізавету Солдатенко, Вікторію Усенко, Тетяну Шендрик, Олену Шен.

DSC 0024   Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Автори розповіли про свою творчість загалом та про представлені роботи в рамках арт-проекту «Харків’яни», поділилися історіями свого натхнення, що вони знаходили у нашому місті та розповіли про найулюбленіші місця і вулиці Харкова, що є знаковими для них особисто.

   Наймолодша авторка арт-проекту Варвара Луценко розповіла, що найулюбленішим її місцем в Харкові є Парк ім. Т.Г. Шевченка, біля фонтану «Каскад», адже там можна сховатися від шуму міста та просто послухати спів пташок. Олексій Самойленко розповів про свою любов до старого міста, особливо до району Москалівки з її архітектурою та колоритним населенням. Отже, в кожного учасника арт-проекту «Харків’яни» є свої, дуже особисті й теплі стосунки із містом Харків.

 

Фотогалерея:

Сховати метелика