Творчий вечір харківського поета, музиканта та художника Ігоря Березюка | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творчий вечір харківського поета, музиканта та художника Ігоря Березюка

 DSC 0112

16 грудня 2015 року у галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбувся творчий вечір харківського поета , музиканта та художника Ігоря Березюка.

Вечір розпочався з перегляду фільму, знятого студією С. Патенкова більше 10 років тому. Присутні почули розповідь, про те, як Ігор 5 років ходив по морях і океанах, працював на підводних апаратах "Тетіс" "Бентос" в якості наукового співробітника-морського біолога.

У перебігу всієї зустрічі Ігор Березюк читав вірші зі збірки «Живий вогонь», звучали його пісні. Також глядачі познайомилися з образотворчим мистецтвом (живопис, батик, графіка) автора вечора, завдяки медіа технологіям.

Довідка. Березюк Ігор Володимирович. Народився у 1962 р., у 1984 закінчив біофак ХДУ. Персональні виставки у м. Харкові та інших містах світу (живопис, батик, фото, інсталяція). Засновник музею уфології та космонавтики в Харківському планетарії (потрапив у топ-5 кращих музеїв космонавтики України − більше 50 моделей і скульптур). Дипломант фестивалів авторської пісні (Есхар-2015) рок-фест (Балаклея-2011). Авторські пісні українською та російською мовами. За вдачею новатор, революціонер у всіх сферах життя. Захоплений холодовою йогою (див. YouTube).

Адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи).

Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Фотогалерея:

Сховати метелика