«Слава Україні! Слава Героям!» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

«Слава Україні! Слава Героям!»

 DSC 0103

Пам’яті Героїв Небесної Сотні, полеглих за Перемогу Революції гідності, пам’яті загиблих за свободу і незалежність України було присвячено концерт-реквієм «Слава Україні! Слава Героям!», що відбувся у приміщенні КЗ «ООМЦКМ» 25-го лютого цього року.

Атмосферу Майдану на концерті-реквіємі відтворили документальні відеокадри та вірші і твори у виконанні читців, співаків, музикантів. Спеціально для цього концерту фахівці і аматори сцени підготували нові концертні номери.

Розпочато захід  дзвонами і  піснею-реквіємом «Пливе кача» у виконанні заслуженої артистки України Вікторії Осипенко.  Далі звучали слова пісні «Мамо, не плач. Я повернусь весною...» у виконанні Катерини Моісєєнко,  читецький театр у складі студентів Харківського училища культури Марії Омельченко та Євгенія Шарого представив міні виставу «Кохання на Майдані». У програмі концерту також  брали участь: Олеся Кузьминова, студентка Харківського музичного училища, Ліза Костюкова, солістка вокальної студії «TriOli» Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості, Анна Міхайличенко, солістка  ансамблю танцю «МРІЯ» Палацу культури  Червонозаводського району, вокальний ансамбль «Зоряночка»  Центру культури  Київського району і 9-річний соліст цього колективу Данііл Лєрмонтов, виконавці Обласного центру культури і мистецтва Галина Гейко і Володимир Гейко, заслужена артистка України Олена Шишкіна, ведуча концерту – завідувач відділу з культурно-масової роботи Олена Осадча. На завершення програми усі учасники концерту виконали Гімн України разом із присутніми глядачами.

Автор сценарію та режисер-постановник цього дійства –  заслужений діяч мистецтв України Олександр Савенко.

Сховати метелика