Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України

 DSC 0361 copy

Урочистості, присвячені Дню Державного Прапора України відбулися 23 серпня на майданчику біля флагштоку Державного Прапору України на проспекті Незалежності. В заходах взяли участь бійці і ветерани антитерористичної операції, військові, рота почесної варти, військовий духовий оркестр, прапороносці, хор Великого Слобожанського ансамблю пісні і танцю, громадськість та преса.

23 серпня – День Державного Прапора України! Але прапор наш з нами щоденно. Наш прапор, його колір і, головне, те, як він увійшов у серця і свідомість харків’ян, дозволило відстояти Харків, і тепер – боротися за незалежність і свободу нашої України. 23 серпня ми гідно провели церемонію вшанування нашого Прапору.

З Днем Державного Прапору України присутніх привітав голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін. Йому відрапортував начальник почесного караулу про готовність до церемонії. Із словами привітання виступив учасник антитерористичної операції, один із кіборгів, що тримав оборону Донецького аеропорту, нагороджений медаллю «Захисник Вітчизни», голова Харківської Громадської організації «Спілка ветеранів АТО» Олександр Сергієв.

Під звуки духового оркестру усі присутні разом виконали Гімн України, салютна група салютувала дев’ять разів, почесна варта пройшла урочистим маршем. Хор Великого академічного Слобожанського ансамблю пісні і танцю виконав пісню «Гей, гукнула Україна до дітей своїх».

Автор сценарію і режисер- заслужений діяч мистецтв України, головний режисер Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва Олександр Савенко.

Зі святом Прапора України, що з нами назавжди!

Сховати метелика