Зустріч з психологом Л.В. Северіною | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Зустріч з психологом Л.В. Северіною

 DSC 0012 copy

Зустріч з психологом Л.В. Северіною, тема: «Культура взаємин в сім'ї, виховання дітей. Батьки і діти, мистецтво бути щасливим в сім'ї»

28 квітня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбулася зустріч з циклу лекцій-зустрічей «Мистецтво жити», тема: «Культура взаємин в сім'ї, виховання дітей. Батьки і діти, мистецтво бути щасливим в сім'ї». Лектор – психолог, педагог, журналіст Северіна Лорина Володимирівна.

Основна ідея лекції-зустрічі - як зробити всю сім'ю щасливою. Лорина Володимирівна поділилася новою концепцією, яка виникла не більше 12 років тому. І головне в ній послідовне вибудовування відносин: в парі, з дітьми, з батьками і родичами, на роботі, з друзями і т.п.

Чому замість щастя і радості наші діти приносять розчарування, іноді розпач... Що робити, як виправити помилки у вихованні, щоб сім’я стала щасливою?

На ці питання психолог спробувала відповісти показом своєї постановки на сучасний лад дитячої вистави за мотивами комедії Дениса Івановича Фонвізіна «Недоросток» учнями харківської середньої школи № 54.

Наша адреса: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика