Всеукраїнський фестиваль "Пісенний драйв". Вітаємо переможців фестивалю! | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Всеукраїнський фестиваль "Пісенний драйв". Вітаємо переможців фестивалю!

 

З 30 червня по 3 липня відбувся Всеукраїнський фестиваль "Пісенний драйв" у м. Очакові Миколаївської області.

Понад 120 конкурсантів із 16 областей України в музичному поєдинку виборювали звання кращих із кращих. Тут зібралися професійні виконавці та аматори, композитори, поети-пісняри, солісти-вокалісти, гурти, колективи.

Так, у номінації «Професійне мистецтво та навчальні заклади культури» гран-прі вибороло вокальне тріо «Обереги» КЗ «ООМЦКМ». Високу оцінку авторитетного журі та гучні оплески глядачів тріо завоювало, виконавши авторські та народні пісні.

"Ми раді, що нас запросили на такий потужний фестиваль, де разом зійшлися таланти з усієї України. Чудова атмосфера, відмінна організація, високопрофесійні учасники і врешті-решт той шалений мікс, який і обіцяли організатори - справжня українська пісня, її неймовірний колорит і енергетика в поєднанні з прохолодою чорноморського повітря, наповненого ароматами квітучого степу, подарували нам неймовірні емоції та враження. Раді, що нашу творчість високо оцінили, ми гідно представили рідну Харківщину" – говорять переможці.

                                 

                            VK Saved Photo 636350332217263135VK Saved Photo 636350332101379358VK Saved Photo 636350332163124682

Сховати метелика