Творчий звіт театру пісні «Алые паруса» Дергачівського РБК | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творчий звіт театру пісні «Алые паруса» Дергачівського РБК

 IMG 0090web13 грудня 2018 року в Дергачівському районному Будинку культури відбувся святковий концерт «Коли всі вдома» з нагоди підтвердження почесного звання «народний аматорський колектив» народного аматорського театру пісні «Алые паруса» під керівництвом Олесі Гузенко.

Театр пісні «Алые паруса» існує з 2006 року, його репертуар різноманітний, який формується з кращих зразків українського пісенного спадку, шлягерів минулих років та яскравих надбань світової вокальної музики. З моменту свого заснування колектив виховав чималу кількість артистів-вокалістів, які неодноразово ставали переможцями в різноманітних всеукраїнських і міжнародних конкурсах, беруть активну участь в чисельних культурно-мистецьких заходах і театралізованих святах в районі та області. На сьогодні до основного складу колективу входить 13 учасників, серед яких є ті, які вже мають значний досвід концертних виступів, та ті, що тільки нещодавно почали свій шлях на сцені, але вже встигли досягти певних успіхів і завоювали глядацьку симпатію.

Художньо-мистецька діяльність спрямована на досягнення високого рівня драматургії, розкриття творчого потенціалу кожного актора-виконавця та встановлення професійної співдружності між ними. Учасники колективу отримують професійні знання з постановки голосу, дихання, сценічної мови, ритміки, сценічної майстерності, а також базових хореографічних комбінацій.

Звітній концерт театру пісні «Алые паруса» був оформлений в вигляді театралізованої музичної вистави під загальної назвою «Коли всі вдома» та включав 14 пісенних композицій. Як дорослі, так і молодші учасники цього талановитого колективу зіграли для своїх родичів і почесних гостей справжній мюзикл, виконавши цілу низку сценічних мініатюр, об’єднаних між собою наскрізною сюжетною лінією. Творчий звіт продемонстрував, яку величезну роботу проводить керівник театру Олеся Гузенко, з якою самовідданістю та щирістю служать мистецтву його учасники. Винахідливо відрежисовані номери, прекрасний звук, феєричне світло та мультимедійний супровід, запальні пісні, доречні костюми та душевна атмосфера забезпечили глядачам чудовий настрій і подарували святкові емоції.

IMG 0005webIMG 0053 web

Сховати метелика