ІІ Всеукраїнський відкритий театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казки України» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

ІІ Всеукраїнський відкритий театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казки України»

logo Kazki Ukrainu

31 травня – 2 червня 2019 року в м. Бердянськ Запорізької області відбудеться ІІ Всеукраїнський відкритий театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казки України».

Захід заснований у 2018 році громадською організацією «ФОРУМ-АРТ» з метою розвитку дитячого і юнацького театрального мистецтва.

До участі запрошуються дитячі та юнацькі театральні колективи, в тому числі – театри ляльок, сімейні театри і театри одного актора, учасниками яких є діти у віці до 18 років. (Допускається участь у фестивалі молодіжних театральних колективів поза програмою. Допускається участь у дитячих і юнацьких виставах учасників старших 18 років, якщо таких учасників не більше, ніж 25% акторського складу і вони задіяні не в головних ролях).

Заявка на участь у фестивалі надсилається не пізніше ніж за 45 календарних днів до початку фестивалю на електронну адресу ГО «ФОРУМ-АРТ» Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з поміткою #КазкиУкраїниФестиваль.

Детальніша інформація – у Положенні про фестиваль.

Сховати метелика