Творчий звіт вокального ансамблю «Козачаночка» Будинку культури селища Козача Лопань | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Творчий звіт вокального ансамблю «Козачаночка» Будинку культури селища Козача Лопань

 DSC 1139

25 жовтня в приміщенні Будинку культури селища Козача Лопань Дергачівського району відбувся творчий звіт вокального ансамблю «Козачаночка» під керівництвом Задеренка Олександра Івановича з нагоди присвоєння звання «народний аматорський колектив». Для перегляду звітної програми з метою оцінки майстерності учасників колективу була запрошена обласна атестаційна комісія Управління культури і туризму ХОДА.

Вокальний ансамбль «Козачаночка» було створено у 2001 році, за роки існування склад учасників постійно змінювався, на сьогоднішній день він представлений шістьма талановитими жінками, різними за професією і віком, але об’єднаними спільною любов’ю до музики. Наполеглива праця і амбіційне бажання бути кращими допомагають їм долати перешкоди, ставати переможцями конкурсів та фестивалів різних рівнів, а саме головне, отримувати щирі оплески своїх глядачів. У своїй творчості ансамбль «Козачаночка» постійно прагне до високого рівня виконавської майстерності, є прикладом для молодших поколінь артистів. А гарантованою запорукою успішного виступу його учасників є керівник Олександр Задеренко – майстер своєї справи, талановитий музикант та унікальний організатор.

Творчий звіт вокального ансамблю «Козачаночка» пройшов на належному організаційно-художньому рівні. Спеціально до нього було підготовлено об’ємну різнопланову концертну програму з 24 номерів під назвою «Кохання моє». Завдяки обраній темі, вдало структурованому сценарному плану і усіх причетних до цього дійства фахівців, учасники на сцені почували себе дуже впевнено, що сприяло повному розкриттю художнього образу та підтримці певного настрою виконання. Справжнім задоволенням було спостерігати за «гостьовими» виступами зразкового хореографічного колективу «Веселка» (керівник Алла Богуславець) Дергачівського районного Будинку культури. Учасників колективу та усіх присутніх у глядацькій залі привітала заслужена артистка України, солістка вокального тріо «Обереги», директор Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва Людмила Омельченко, яка подякувала «козачаночкам» за високу творчу майстерність, сумлінну працю і побажала великих мистецьких досягнень і реалізації нових художніх ідей.

Беручи до уваги високий художній рівень та професійну виконавську майстерність, які були продемонстровані на творчому звіті, а також плідну концертну діяльність та постійну участь у різноманітних мистецьких культурно-масових заходах Дергачівського району та Харківщини, обласна атестаційна комісія вирішила рекомендувати присвоїти вокальному ансамблю «Козачаночка» Козачолопанського СБК почесне звання «народний аматорський колектив».

DSC 1117DSC 1133DSC 1127DSC 1177

Сховати метелика