Обласний фестиваль національно-етнічних культур «Сузір'я злагоди» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Обласний фестиваль національно-етнічних культур «Сузір'я злагоди»

suzirya zlagodu copy

Луганський обласний центр народної творчості запрошує взяти участь в Обласному фестивалі національно-етнічних культур «Сузір'я злагоди», що проводиться в онлайн-форматі з метою запобігання поширенню на території гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Фестиваль проводиться з метою зміцнення міжнаціональних відносин, підтримки, розвитку та збереження скарбів національно-культурної спадщини, звичаїв та побуту етнічних груп різних регіонів України, допомога національно-культурним товариствам у справі етномовного культурно-духовного відродження та сприяння збереженню міжнаціонального миру та міжконфесійної злагоди в області.

Фестиваль проводиться з 21 вересня по 5 листопада 2020 року.

До участі у фестивалі запрошуються національні культурні товариства, творчі колективи, об’єднання, майстри образотворчого, декоративно-ужиткового та фотомистецтва, які представляють самобутню культуру етносів, що населяють Україну.

З 21 вересня по 27 жовтня включно учасники готують та надсилають на електронну адресу Луганського обласного центру народної творчості Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду відео презентаційні матеріали про історію, культуру, звичаї, обряди національних спільнот, сімей, окремих представників різних національностей, що мешкають на території свого регіону.

До презентації можуть бути включені історичні та цікаві факти, національні особливості, традиції, звичаї, обряди, пісні, танці, національні костюми, національні страви, зразки декоративно-прикладного мистецтва і майстер-класи з їх виготовлення та інші матеріали, які розкривають головну мету фестивалю – через призму культур різних національностей, презентувати розмаїття культури України.

Відео презентація повинна мати творчий підхід, логічний початок і завершення тривалістю не більше 7 хвилин, якісне оформлення, інформаційну цілісність та змістовну наповненість поданої інформації.

Отримані матеріали будуть висвітленні 5 листопада 2020 року на каналі YouTube Луганського обласного центру народної творчості.

Всі учасники Фестивалю нагороджуються дипломами та пам’ятними подарунками.

Детальніше на сайті: https://locnt.com.ua/home/metodychti-materialy/737-mimk.html

 

Сховати метелика