Робоча зустріч представників галузі культури з Національною академією Національної гвардії України | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Робоча зустріч представників галузі культури з Національною академією Національної гвардії України

 15 202101

15 квітня у  Національній академії Національної гвардії України відбулася робоча зустріч представників галузі культури, мистецтва і туризму з керівниками та викладачами Академії.

Під час робочої наради, між керівництвом Академії Нацгвардії, представниками Східного ОТО НГУ та запрошеними керівниками музеїв та туристичних центрів, було обговорено низку питань, які стосуються механізму комунікації військовослужбовців із закладами культури, затвердження графіку відвідання музеїв і галерей гвардійцями, організації автобусних екскурсій по місту та області.

На заході була присутня провідний методист медіа-інформаційного відділу Олена Бондарчук, яка зазначила, що ще одним напрямком допомоги митців гвардійцям стануть майстер-класи від художників та майстрів народної творчості. Так, за пропозицією Обласного організаційно-методичного культури і мистецтв, до Академії та військових частин будуть приїздити майстри та проводити майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва.

Після обговорення важливих питань, всім запрошеним гостям вручили дипломи за активну участь в організації національно-патріотичного виховання майбутніх офіцерів Національної гвардії України. А всі бажаючі мали можливість відвідати музей Академії Нацгвардії.

Нагадаємо, що на минулому тижні у Харківській обласній державній адміністрації було підписано Меморандум про співпрацю в галузі культури, мистецтва і туризму з підрозділами Національної гвардії України. Документ передбачає взаємодію між 14 харківськими музеями, виставковими залами, художніми галереями, туристичними центрами та 4 книжковими видавництвами.

15 202102

2021 03

2021 04

Сховати метелика