Обласний фестиваль малих сценічних форм «Колібрі» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Обласний фестиваль малих сценічних форм «Колібрі»

 kolibri 17 copy

25-26 березня 2017 року Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва проводить ΙΙ Обласний фестиваль малих сценічних форм «Колібрі» в м. Харкові.

Фестиваль являє собою арт-вимір для презентації творчих ідей та досягнень камерного характеру, простір для обміну досвідом та співтворчості.

25 березня 2017 року відбудеться перегляд фестивальної програми дитячих колективів, майстер – класи для керівників, розважальна програма для дітей, нагородження учасників першого фестивального дня.

26 березня 2017 року відбудеться показ фестивальної програми дорослих колективів, круглі столи для керівників та режисерів, майстер-класи для учасників фестивалю, нагородження учасників другого фестивального дня.

У фестивалі малих сценічних форм беруть участь дорослі й дитячі аматорські колективи, різні за напрямком творчої діяльності: драматичні, музично - драматичні, оперні, балетні, лялькові театри, театри мод, театри танцю, театри пісні, театри міміки та жесту, театри світла, театри тіней, шоу - театри, циркові колективи.

Фестиваль створений для привернення уваги до непрофесійного аматорського мистецтва, зокрема театрального жанру. Фестиваль має на меті найбільш повно представити роботу аматорських колективів, які працюють на території міста Харкова та Харківської області.

З умовами участі в Обласному фестивалі малих сценічних форм «Колібрі» можна ознайомитись в положенні про фестиваль тут.

Сховати метелика