Всеукраїнський національно- патріотичний благодійний фестиваль «Віночок Миру і Добра» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Всеукраїнський національно- патріотичний благодійний фестиваль «Віночок Миру і Добра»

 DSC 0116 copy

З 25 по 28 травня 2017 року в Печерському ландшафтному парку «Співоче поле» м. Києва відбудеться Всеукраїнський національно- патріотичний благодійний фестиваль «Віночок Миру і Добра».

Метою заходу є укріплення миру, популяризація національної та історико- культурної спадщини, відродження давніх українських традицій, а також формування культури здорового відпочинку родин.

Учасники: більше 20 000 осіб-представники від регіонів України, учні загальноосвітніх навчальних закладів, студентська та творча молодь, діти загиблих Героїв Небесної Сотні, діти учасників АТО з родинами, представники дипломатичного корпусу і культурних центрів, кияни та гості міста Києва.

В програмі: урочисте відкриття, флеш-моб «Ми танцюєм гопака», виставка- ярмарка та майстер-класи від українських майстринь, багаточисленні локації з цікавими програмами, Гала-концерт за участю українських зірок.

Автор-організатор проекту Молодіжна громадська організація «Чарівна свічка».

Урочисте відкриття Всеукраїнського національно-патріотичного фестивалю «Віночок Миру і Добра» відбудеться 26 травня 2017 року об 11.00!

Координатор конкурсу – Лариса Акопян, тел. +380509238606

Сховати метелика