Цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін - невідомий художник» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Цикл лекцій з мистецтвознавства «Рєпін - невідомий художник»

 lekcia 2 noabra copy copy

 

2 листопада 2017 року о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться перша лекція з циклу «Рєпін - невідомий художник» професора, доктора мистецтвознавства, художника Шило Олександра Всеволодовича.

У циклі лекцій доктора мистецтвознавства, професора О.В. Шило «Рєпін - невідомий художник» будуть представлені результати його досліджень, що стосуються різних аспектів поетики і художнього методу І.Ю. Рєпіна: прийоми театралізації у його мистецтві, діалектика «зовнішньої» і «внутрішньої» позицій у процесі створення образів, властива художнику органіка творчості. Також будуть розглянуті маловивчені, а іноді й зовсім не вивчені сторінки творчості великого художника.

Довідка. Олександр Всеволодович Шило народився 24 жовтня 1960 р. у м. Харкові. Закінчив Харківський інженерно-будівельний інститут (1978-83), де навчався у О. Тіца, О. Буряка, В. Кулікова, В. Кравця, і аспірантуру Всесоюзного науково-дослідного Інституту технічної естетики (Москва), керівник С. Хан-Магомедов . Кандидат мистецтвознавства (з 1989). Член ХО СХУ з 1992, Творчого союзу істориків мистецтва і художніх критиків країн СНД з 1992. Учасник республіканських, всеукраїнських і міжнародних виставок з 1990.

Вхід вільний! Чекаємо Вас за адресою: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Сховати метелика