Традиційна фотовиставка Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Традиційна фотовиставка Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники»

13082020 1

 З 13 серпня по 5 вересня 2020 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися традиційна фотовиставка Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники». Тема виставки: «Харків та харків’яни».

Цьогорічна виставка фотоклубу присвячена місту Харкову. Харків може викликати різні асоціації: для когось, це строге і міцне промислове місто, для когось – діловитість, постійний розвиток і рух, для когось – затишок, тендітність, романтика, що приваблює багатьох творчих людей. Харківський фотоклуб вирішив показати власне ставлення до нашого улюбленого міста. Маючи велику уважність і чуттєвість, фотографи демонструють Харків не тільки з його відомої, парадної сторони, але і розкривають  його приховану і непомітну на перший погляд красу, і головне, показують людей, які в ньому мешкають, людей різних, зі своїми поглядами, характерами, історіями.

Незважаючи на єдину тему виставки, роботи всіх учасників виставки не схожі між собою. На виставці «FOCUSники» Ви зможете побачити велике жанрове розмаїття: портретну, пейзажну, аеро-, вуличну, сюжетну і театральну фотографію. Окрім різних жанрів та напрямів, кожний автор має свій індивідуальний стиль і підхід, тому глядач має змогу ознайомитися з широким зрізом фотографічного мистецтва.

Автори виставки роблять акцент не тільки на тих чи інших об’єктах, а і на їх певному авторському баченні. Саме ця характеристика, а також бажання постійно розвиватися, дізнаватися щось нове, та безмежна любов до фотомистецтва об'єднує учасників Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб».

Учасники виставки: Вікторія Колєснікова, Євген Брезицький, Зоя Костіна, Ірина Деркач, Катерина Погрібна, Лідія Цапко, Микола Довбиш, Тетяна Бутвіна, Тетяна Золотарьова, Сергій Любецький.

Довідка:

У 2006 році в Харкові виникла громадська організація «Харківський фотоклуб», головним завданням якої є створення творчого простору для людей, зацікавлених фотографією, де вони мають змогу спілкуватися, обмінюватися знаннями та демонструвати власні фотографічні досягнення, у тому числі у вигляді виставок. Харківський фотоклуб відкритий для людей різного віку, різного досвіду і з різними смаками і поглядами. Також рамках клубу проводяться різноманітні заходи: творчі зустрічі, лекції, фото походи і інші цікаві події, що дозволяють ефективно розвивати навички і знання в сфері фотографії.

3 вересня о 17:00 – творча зустріч з авторами традиційної звітної фотовиставки Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники».

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи); Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00; Тел.: (057) 705-15-50;

e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Сайт: www.culturа.kh.ua; Facebook: Мистецтво Слобожанщини; You Tube: Харківський обласний центр культури і мистецтва; Telegram: https://t.me/oblgallerymc ; Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

 

Сховати метелика