Виставка дитячої творчості з нагоди святкування Дня захисників України «Дякую тобі» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Виставка дитячої творчості з нагоди святкування Дня захисників України «Дякую тобі»

08102020 3

Захисникам України присвячується

З 8 по 14 жовтня 2020 року КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує виставку дитячої творчості з нагоди святкування Дня захисників України «Дякую тобі».

Виставка «Дякую тобі» - це шана ветеранам ООС та правоохоронцям, які свідомо присвятили своє життя важкій та почесній справі - справі захисту України від посягань на її духовні та культурні надбання, на її території, на життя її громадян. Діти - це щирість та любов, майбутнє країни. Саме тому діти своїми малюнками дякують захисникам, надаючи їм змогу відчувати сенс власної праці.  Малюнки  створили діти  Харківської дитячої художньої школи ім. І.Ю. Рєпіна, Харківської спеціальної школи №5, Будянської дитячої школи народного мистецтва, Люботинської спеціалізованої школи-інтернату «Дивосвіт», Валківської дитячої школи мистецтв, Зеленогайської спеціальної школи Харківської обласної ради, школи-інтернату №14 м. Харків, Пісочинського ліцею «Мобіль», Пісочинської селищної ради.

Ідея виставки належить молодіжній громадській організації «Молодіжний Вибір», головною метою діяльності якої є підтримка та розвиток потенціалу молоді, її  національне патріотичне виховання. Партнерами виставки є Ювенальна Превенція ГУНП в Харківський області, що опікується правами дітей, ГО «ЗооКонтроль», що займається біологічною безпекою у містах та селищах України та  Національна  поліція України в Харківській області, яка захищає життя та спокій громадян.

Вхід на виставку вільний.

_____________________________________________________________________

Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя.

Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62,   велика виставкова зала 2-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 725-12-46, детальніше про по

Сховати метелика