Виставка за підсумками Всеукраїнського пленеру «Осінні барви Слобожанщини» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Виставка за підсумками Всеукраїнського пленеру «Осінні барви Слобожанщини»

 23102020 5 copy

В жовтні та листопаді 2020 року на інтернет-ресурсах галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва в онлайн форматі буде проведена виставка підсумків Всеукраїнського пленеру «Осінні барви Слобожанщини». На виставці будуть представлені роботи, які були написані учасниками  Всеукраїнського  пленеру «Осінні барви Слобожанщини», що проходив з 19 по 22 жовтня 2020 року. Тема пленеру – «Харківщина туристична».

Експозиція виставки буде доступна для ознайомлення на інтернет-ресурсах галереї «Мистецтво Слобожанщини» з 26 жовтня 2020 року:
Facebook: Мистецтво Слобожанщини
Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

Twitter: https://twitter.com/oblgallery

Telegram: https://t.me/oblgallerymc

Сайт КЗ «ООМЦКМ»: https://www.cultura.kh.ua/.../virtual.../virtual-gallery-ms

В рамках Всеукраїнського  пленеру «Осінні барви Слобожанщини» з різних куточків України на Слобожанщину приїхали художники, для того щоб почерпнути творчого натхнення, доторкнутись до історії та традицій нашого краю, побачити його неймовірну природу, відвідати місця, які відрізняють Харківську область від інших областей України.

Під час пленеру його учасники відвідали Шарівський палац, який зовнішнім виглядом нагадує казковий замок. Побували в селі Сковородинівці – місці, де жив перед смертю і був похований видатний філософ Григорій Сковорода. Писали з натури ставок, сад і парк, що прилягають до будинку Г. Сковороди. Також художниці мали змогу насолодитися чудовим Краснокутським дендропарком та зануритися в атмосферу  древнього Гомільшанського лісу.

Зачаровуючись творами учасників пленеру, ми відкриваємо  туристичні місця нашої Слобожанщини з іншого боку, і захоплено дивимось на них по-новому, очами митців, натхненних побаченою красою. Запрошуємо всіх гостей познайомитись з дивовижними пейзажами Харківщини у творчому переосмисленні українських  художників!

У виставці приймаюсь участь 7 художниць:  Наталка Анохіна (Вишгород), Ірина Темна (Чернігів), Леся Романів (Вишгород), Dora Wald (Київ), Ганна Булгакова (Харків), Олена Ясинецька (Вишгород), Наталія Трутнева (Ужгород)

_________________________________________________________________

e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Сайт:www.culturа.kh.ua; Facebook: Мистецтво Слобожанщини

Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna ; Telegram: https://t.me/oblgallerymc

Канал на YouTube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Сховати метелика