Запрошуємо долучитись до обласного заходу "Літописи сучасності" | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Запрошуємо долучитись до обласного заходу "Літописи сучасності"

 05112020

Запрошуємо усіх небайдужих до сучасної української поезії та драматургії долучитись до обласного заходу "Літописи сучасності" до Дня української писемності та мови.

Щороку 9 листопада в день пам'яті Преподобного Нестора Літописця, автора "Повіті минулих літ" та іще ряду історичних літописів, ми  відзначаємо День української писемності та мови. Цього року Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва організовує великий захід "Літописи Сучасності" присвячений святкуванню багатовікової історії української мови.

А саме цього року ми хочемо звернути увагу на сучасну українську писемність, а саме поезію та драматургію.

В рамках заходу відбудеться дві події: онлайн-акція "СУП" (сучасна українська поезія) та Фестиваль читок сучасної української драматургії "СУД".

З більш детальною  інформацією ви зможете ознайомитись у Положенні 

Якщо у вас будуть виникати запитання ви можете писати їх на пошту методичного відділуцентру:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , або подзвонити куратору проєкту: Богданович Аліна Валеріївна 0667522330, 0988802484

 

Сховати метелика