Фестиваль читок сучасної української драматургії “СУД” | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Фестиваль читок сучасної української драматургії “СУД”

 11112020

Раді повідомити, що ми розпочинаємо прийом заявок на участь у Фестивалі читок сучасної української драматургії “СУД”, що відбувається в рамках обласного заходу “Літописи Сучасності”.

Останні роки для української драматургії дуже плідні, з’являється все більше ініціативних та талановитих драматургів, а разом з ними збільшується кількість п’єс. Тому у цьогорічному Фестивалі ми вирішили зосередитись на творчих доробках українських драматургів за останні 2 роки.

Зважаючи на карантині умови фестиваль буде проводитись в онлайн форматі! Нічого страшного в цьому немає — це лише означає що учасникам фестивалю треба буде зняти на відео читки яку вони зроблять.

А що ж таке читка і як її зробити? Про це та всі інші деталі майбутнього фестивалю ми поговоримо 11 листопада (середа) об 11:00  на онлайн майстер-класі “Що таке читка і як її поставити?”.

Майстер-клас буде проводитись у програмі Zoom та транслюватись у прямому ефірі на Facebook. Ви можете стати безпосереднім учасником майстер-класу, ставити запитання та брати участь у практичних вправах, для цього необхідно зареєструватись тут: https://forms.gle/KcRaHGeAuVXCn8cp8

Для участі у Фестивалі читок сучасної української драматургії “СУД” необхідно вибрати п’єсу сучасного українського драматурга, що була написана протягом останніх двох років (2018-2020), та поставити читку цієї п’єси.

З детальною інформацією ви можете ознайомитись у Положенні: https://cutt.ly/qgZUSCP

З бібліотекою рекомендованих драматургів та п’єс можна буде ознайомитись у Додатку до Положення №2: https://cutt.ly/IgX2aom

Для участі у фестивалі необхідно заповнити онлайн-анкету: https://forms.gle/w1gUpZy1o1276dcK7

 

Сховати метелика