Урочиста онлайн акція до Дня Гідності та Свободи | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Урочиста онлайн акція до Дня Гідності та Свободи

 12112020 copy

«Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас сила і воля святая!» - слова великого Кобзаря надихають наш свободолюбивий народ на звершення вже понад сотню років.

21 листопада о 15:00 ми проводимо онлайн акцію до Дня Гідності та Свободи. З огляду на складну та нестабільну санітарно-епідеміологічну ситуацію в країні, а також з творчої цікавості ми вирішили втілити її у форматі Zoom-конференції. Учасниками можуть стати всі бажаючі творчі колективи міста та області. Для цього вам треба від цього моменту  до 18 листопада включно надіслати заявку з пропозицією власного короткого виступу (не більше 2 хв.) в прямій трансляції, яку забезпечить Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва. Заявки з запізненням прийматися не будуть! Це може бути авторський/класичний вірш на тему, яка відповідає заходу, або ж пісня, коротка сценка, танок, фотоколаж чи навіть поробка (з поясненням). Творчість в широкому сенсі – всіляко заохочується. Після складання нами порядку виступів – попередньо, 20 листопада, в час, який буде оголошено учасникам додатково, ми репетируємо. Будьте до цього готові!

Важливо: бажано, щоб виступи здійснювалися якомога малочисельними групами – з огляду на актуальні санітарно-епідеміологічні вимоги законодавства. Ви виступаєте на площі, біля пам’ятника, біля калини чи ін., біля національних символів власного населеного пункту – на фоні будь-якого врочистого, файного місця, що стосується теми заходу. Одяг: урочистий, але й, дивіться ж, не змерзніть. У фіналі всі разом будемо співати гарну пісню. Яку саме – оголосимо вже учасникам. Запис трансляції також збережеться й буде у відкритому доступі в соціальних мережах Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.

Довідки за тел.: 096-71-50-524 Наталія, провідний методист КЗ «ООМЦКМ»

Сховати метелика