Кіновечір ім. Довженка | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Кіновечір ім. Довженка

 12112020 copy copy

Показ культового фільму, про який всі чули, та ніхто не бачив! Одна з дванадцяти кращих кінострічок всіх часів! Автор - людина, яка мешкала в Харкові та навіть у тій кімнаті, де ми кіно будемо дивитися! Вхід - вільний! Чорно-біла легенда у супроводі живого тапера! Ти впевнений, що можеш це пропустити? Ти СПРАВДІ впевнений?!

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва на вул. Пушкінській, 62 започатковує новий виток власної діяльності - кіноклуб "Кіновечір ім. Довженка". Щочетверга, доки нам будуть дозволяти санітарно-епідеміологічні норми, ми будемо збиратися і дивитися класичне, вітчизняне, іноземне, сучасне, короткометражне, анімаційне, документальне - одним словом, дуже різне, але завжди лише якісне кіно. Але головне: ми будемо говорити про нього. Про те, як це знято - з технічної та творчої сторін. Про те, як зробити щось круте у Харкові, в Україні. Побачимося в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва на Кіновечорі ім. Довженка!

Реєструйся за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfI_44FZpMayVt7SAMg5IFZHXJtQ6NBrAxadaaHkwTFkggPAw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

Сховати метелика