Виставка викладачів та учнів харківських художніх шкіл «Любому Харкову присвячується» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Виставка викладачів та учнів харківських художніх шкіл «Любому Харкову присвячується»

 16112020

18 листопада в онлайн-просторі  КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» відкриється Міська щорічна виставка викладачів та учнів харківських художніх шкіл «Любому Харкову присвячується». Організаторами  віртуального вернісажу є Департамент культури Харківської міської ради та Школа сучасних театрально-сценічних напрямів (ШСТСН), яка у вересні 2020 року відсвяткувала свій тридцятирічний ювілей. За традицією у цьому проекті беруть участь організатор виставки - ШСТСН, Харківська художня школа ім. І. Ю. Рєпіна, Харківська художня школа №2 ім. Левченко, Харківська художня школа №3, і в цьому році долучився Харківський приватний академічний ліцей Харківської області.

Незважаючи на складні умови підготовки до виставки, пов’язані з карантином, в ній беруть участь більше 100 учнів та 16 викладачів, а загальна кількість робіт більше 140. Дуже приємно, що викладачів-учасників у порівнянні з минулим роком стало більше у двічі. Також не може не радувати, збільшення художніх технік, представлених в експозиції: живопис, графіка, лінорит, витинанка, батик, макетування, аплікація, тощо.

Як уже повелося, головна тема цього проекту – Харків, з його історією, архітектурою та людьми (видатними і просто харків’янами), з його життєвим укладом і традиціями. І ті, хто працює з даною темою вже третій рік, і ті, що вперше в неї поринули відчули – чим більше впізнаєш рідне місто – тим більше в нього закохуєшся!

https://www.cultura.kh.ua/uk/11-20foto

Приємних віртуальних подорожей рідним містом!

 

Сховати метелика