Обласний конкурс сувенірів «Про Харківщину» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Обласний конкурс сувенірів «Про Харківщину»

konk suveniriv

За підтримки Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» у партнерстві з ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму» оголошує обласний конкурс сувенірів «Про Харківщину».

Конкурс проводиться з метою формування сучасного та впізнаваного образу Харківщини, складання електронного каталогу сувенірних виробів майстрів – учасників конкурсу.

До участі у конкурсі запрошуються особи, що займаються художньою творчістю та декоративно-прикладним мистецтвом, некомерційні й комерційні організації, виробники сувенірних виробів.

Учасники конкурсу представлять на розгляд журі авторські вироби у вигляді саме сувенірного виробу, виконані в будь-якому виді та техніці декоративно-прикладного мистецтва.

По закінченні конкурсу буде проведена виставка робіт учасників, нагородження переможців та створення електронного каталогу сувенірних виробів.

Детальні умови участі викладено у Положенні конкурсу, з яким можна ознайомитись за посиланням   https://www.cultura.kh.ua/images/documents/suvenir_2.pdf

Подати заявку на участь можна до 15 квітня 2021 року за посиланням

 https://docs.google.com/forms/d/1viD0NHW5YsPbxzeEKmAHQoQ2Garx9bE_u-VdEUkKRjo/viewform?fbclid=IwAR0i8BDOwNM2HiEc6cxdURRuUh2fof8XmXi5vgtGRFwJmfWJpaRPpVKiSf8&edit_requested=true

Роботи на конкурс приймаються до 15 червня 2021 р., за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва». Контактна особа - провідний методист відділу Педан Наталія.

Тел: (057)725-12-46, (057) 725-12-47, (057) 725-12-36

Сховати метелика