Виставка фотографій Олени Жукової «Дивовижна Україна: туристична країна» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Виставка фотографій Олени Жукової «Дивовижна Україна: туристична країна»

afisha Duv Ukr 18 05 21 

З 18 травня по 15 червня 2021 року КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує виставку фотографій Олени Жукової «Дивовижна Україна: туристична країна».
На виставці буде представлено більше 100 авторських фотографій різноманітних пам’яток історії, культури та природи. Всі вони демонструють унікальні в світовому масштабі об’єкти України, які будуть цікаві й іноземним відвідувачам.
З одного боку, Україна така різна, а з іншого є те, що об’єднує регіон в єдину країну – наша культура та історія. Адже в протилежних кінцях країни ми зустрічаємо одні й ті ж самі об’єкти давньої історії, створені нашими предками. Саме тому, найголовніше для нас сьогодні, розкрити їх туристичний потенціал в повному обсязі й зробити внутрішній туризм привабливим для своїх громадян, а також для іноземних туристів. Подорожуючи, ми відкриваємо для себе «нові світи», розширюємо горизонти і знаходимо щось нове і незвичне в місцях з «великою енергетикою рідної України».
Олена Жукова – кандидат історичних наук (музеєзнавство, пам’яткознавство), засновниця Науково-методичного центру розвитку музеєзнавства і пам’яткознавства, старший науковий співробітник Музейного сектору "Відомчий науково-технічний музей ННЦ ХФТІ "УФТІ. Подорожуючи Україною та досліджуючи її туристично-рекреаційний потенціал, вона зробила безліч фото унікальних пам’яток України. Згодом це дослідження переросло у цілий проєкт, який вже 7-й рік поспіль буде представлено в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва.
Запрошуємо Вас долучатися до цікавого та незвіданного разом з нами!
Відкриття виставки відбудеться 18 травня о 16:00.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Час роботи: з 11:00 до 19:00, вихідний – неділя, понеділок.
Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху.
Довідки за тел.: (057) 725-12-46, (057) 725-12-47.
Детальніше про подію – на сайті: https://www.cultura.kh.ua

 

Сховати метелика