Запрошуємо на перегляд та обговорення українського анімаційного фільму-фентезі «Микита Кожум'яка» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Запрошуємо на перегляд та обговорення українського анімаційного фільму-фентезі «Микита Кожум'яка»

 kinopokaz Mukuta Kojumyaka

3 червня 2021 року о 18:30 запрошуємо до Кіноклубу ім. О. Довженка на перегляд та обговорення українського анімаційного фільму-фентезі «Микита Кожум'яка» (в іноземному прокаті «Драконячі чари» (англ. The Dragon Spell).

Стрічка знята Мануком Депояном за мотивами однойменної казки Антона Сіяніки та розповідає про дивовижні пригоди хороброго та цілеспрямованого хлопчика Микити.
Головний герой – син відомого героя Кирила Кожум'яки, який колись поборов страшного змія. Тепер і Микиті доведеться рятувати світ, але, на відміну від батька, не за допомогою фізичної сили, а за допомогою сили духу.
Мультфільм вийшов у прокат не лише в Україні, а і у багатьох іноземних країнах, серед яких: Саудівська Аравія, Угорщина, Польща, Південна Корея, Туреччина та ін., зібравши у світовому прокаті $1,98 млн.
Стрічка брала участь у відборі на висування фільму від України на ювілейну 90-ту кінопремію «Оскар» Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії «Найкращий фільм іноземною мовою» та отримала нагороду у категорії "Найкращий анімаційний фільм" Національної кінопремії «Золота дзиґа».
Цю чудову казку про справжню дружбу, щирі почуття, героїзм та про перемогу добра буде цікаво переглянути як дітям, так і дорослим!
Чекаємо за адресою: КЗ "Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва", м. Харків, вул. Пушкінська, 62, Вітальня О. Довженка

Сховати метелика