Всеукраїнський фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії «ОБЕРІГ-2021» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:
( 1 шт. )

Всеукраїнський фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії «ОБЕРІГ-2021»

 4112021

4-6 листопада 2021 року в місті Луцьку (Волинської області) відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс авторської пісні та співаної поезії «ОБЕРІГ-2021» присвячений 30-й річниці незалежності України.

Девіз фестивалю – незмінний: «Без цензури, без халтури».

Завдання фестивалю - пошук та підтримка талановитих виконавців у жанрі авторської пісні та співаної поезії, вдосконалення виконавської майстерності, створення якісного музичного продукту для програм радіо, телебачення, концертних організацій. Запрошуємо до участі у фестивалі-конкурсі виконавців віком від 16 років –солістів та ансамблі малих форм (дуети, тріо, квартети) з творами на власні україномовні тексти (номінація «авторська пісня») та виконавців, що мають музичні твори на вірші українських поетів чи інтерпретації народних пісень (номінація «співана поезія»). Учасники виконують дві заявлені пісні тривалістю до 7 хвилин; супровід виконання творів – виключно акустичний (наживо).

Заявки на участь у фестивалі-конкурсі можна подавати до 17 жовтня 2021 року за адресою:

обласний науково-методичний центр культури, 43025, м. Луцьк, вул. П’ятницька гірка, 16.

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Тел. (0332) 771-039, 723-546.

Сховати метелика