Перегляд та обговорення фільму "Погані дороги" у кіноклубі ім. О. Довженка | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Перегляд та обговорення фільму "Погані дороги" у кіноклубі ім. О. Довженка

  26.01 copy

26 січня о 18:00 запрошуємо до Вітальні О. Довженка на перегляд та обговорення - Аліна Богданович про фільм «Погані дороги».

Стрічка знята за п’єсою, яку написала режисерка фільму Наталка Ворожбит на основі реальних історій зібраних нею безпосередньо на Донбасі. Вперше п’єса «Погані дороги» була поставлена у 2017 році в лондонському театрі Royal court. Як п’єса для театру стала сценарієм для фільму та чому прем’єра фільму відбулась тільки у 2020 році?

Найкращі актор та акторка на 3-тій церемонії вручення Національної премії кінокритиків «Кіноколо». Чому так багато говорять про прекрасні акторські роботи у цьому фільмі і чия це заслуга, акторів, режисерки і сценаристки чи кастинг-менеджерів?

Чому на «Погані дороги» так зацікавлено чекали і яке місце він займає в українському кіномистецтві? Хто така Наталка Ворожбит і чому її режисерський дебют привертає так багато уваги? Чому ця п'єса є саме жіночим пглядом на події на сході України? Чому так важливо, що прем’єра фільму відбулась на Венеційському кінофестивалі? Та чому в міжнародній версії фільму вирізали одну з 5 новел? Про це та багато інших цікавинок ми поговоримо з акторкою Аліною Богданович.

Адреса: Пушкінська, 62. Харківський обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва (1 поверх).

Тел. для довідок: 067 91 014 91

‼️Увага! З 6 грудня 2021 р. вхід до закладів культури дозволено тільки за наявності сертифікату про вакцинацію від COVID – 19 або ПЛР-тесту (який проведено не більш як за 72 години до відвідування закладу). Студентам і особам до 18 років мати сертифікат не обовʼязково, але треба мати посвідчення, паспорт або студ. білет.

Сховати метелика