Запрошуємо дитячі циркові колективи до участі у конкурсі-фестивалі циркового мистецтва «Посмішка» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Запрошуємо дитячі циркові колективи до участі у конкурсі-фестивалі циркового мистецтва «Посмішка»

 smile

Яскраві вогні цирку заворожують, циркове мистецтво – це справжня магія. Всі, хто виступає у цирку, вражають своєю витримкою, наснагою, духовною силою, адже створити номер непросто, до цього необхідно докласти неабияких зуиль. А скільки віміння, точності, виправки потрібно акробатам, жоглерам, дресирувальникам. Всім артистам цирку потрібен заряд позитиву, щоб дарувати його глядачам.

Запрошуємо дитячі циркові колективи до участі у конкурсі-фестивалі циркового мистецтва «Улыбка» (Посмішка) імені Вертейма С.М., що відбудеться 2 квітня 2022 року у місті Чугуєві. Для участі у Фестивалі потрібно:

До 23.03.2022 потрібно заповнити анкету-заявку та надіслати Оргкомітету на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Анкету-заявку, зразок, прикріплено в першому коментарі. В темі листа вказати назву колективу.Разом із заявкою надіслати youtube-лінк на відео номеру (повністю). Це обов’язкова умова, заявки без відео не розглядаються.Разом із заявками надіслати підписані конкурсні фонограми учасників.

Цей конкурс-фестиваль приурочений до ювілейної дати – 60 років від створення першого на теренах СРСР колективу дитячого циркового мистецтва, колективу «Улыбка» (Посмішка). Його створив і очолював до останніх років життя видатний діяч, заслужений працівник культури та освіти України, артист цирку та естради Вертейм Савелій Мойсейович. Саме в його честь та на пошану його пам’яті, його визначного вкладу створено цей конкурс-фестиваль.

Що: конкурс-фестиваль циркового мистецтва «Улыбка» (Посмішка) імені Вертейма С.М.

Коли: 2 квітня 2022 року, об 11:00

Де: м. Чугуїв, КЗ «Культурний центр «Імідж», вул. Гвардійська, 13

Детальніша інформація за посиланням

Сховати метелика