Творча зустріч з майстром травоплетіння Оленою Мєшковою на тему «Астрологія рослин» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Творча зустріч з майстром травоплетіння Оленою Мєшковою на тему «Астрологія рослин»
П`ятниця, 03 Листопад 2017, 15:00
Переглядів : 385

3 листопада 2017 року о 15.00 в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва в рамках обласної виставки виробів декоративного мистецтва з природних матеріалів «Творчі жнива» відбудеться творча зустріч з майстром травоплетіння Оленою Мєшковою на тему «Астрологія рослин».

Олена Мєшкова вже кілька років займається відродженням українських традицій народної медицини, пов’язаних з використанням лікувальних трав. У селі Токарівка Дворічанського району працює проект «Село майстрів», в рамках якого можна відвідати майстерню народної медицини «Зілейниця».

Як і усе в нашому світі, рослини також відображають у собі енергії найближчих планет сонячної системи. Їх зовнішній вигляд, форма, колір, запах можна інтерпретувати за рядом чинників, якщо знати якими ключовими ознаками наділяє їх та чи інша планета. Пропонуємо вам самим навчитися розпізнавати в рослинах ці характерні ознаки, щоб розуміти, чому вам подобається та чи інша рослина і які якості вона передає людині. Кожна трава зберігає для людини свій дар, а її гороскоп вказує на основні властивості організму та зв'язок з іншими рослинами.

Вхід вільний! Чекаємо вас за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 1-го поверху.

Довідки за тел.: (057) 700-35-79; 725-12-46; 725-12-47; 725-12-48

Місце : м. Харків, вул. Пушкінська, 62
Контакти : Тел.: (057) 700-35-79; 725-12-46; 725-12-47; 725-12-48 , e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад

Сховати метелика