«Мотив дитинства. Діти в мистецтві»: запрошуємо на лекцію з історії мистецтва від Олега Коваля | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

«Мотив дитинства. Діти в мистецтві»: запрошуємо на лекцію з історії мистецтва від Олега Коваля

Диана Лященко12 червня 2015 року о 17.30 в галереї «Мистецтво Слобожаншини» відбудеться лекція історика мистецтва, культуролога Олега Коваля із циклу «Предмет в мистецтві, взаємодія знаків». Тема: «Мотив дитинства. Діти в мистецтві».

В рамках дитячої виставки п'ятих Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант.» мистецтвознавець Олег Коваль розкриє дві теми, що пов'язані з дитиною та дитинством в образотворчому мистцеві. По-перше, це образ дитини, та те як він репрезентується в різні історичні та мистецькі періоди. По-друге, це тема сприйняття дітьми образотворчого мистецтва та їх практики в цій царині.

Вхід вільний!

Чекаємо Вас за адресою: Держпром, 4 -й під'їзд, 1 -й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40.

OlegKBДовідка. Олег Володимирович Коваль – мистецтвознавець, культуролог, семіотик, лінгвіст, член Національної спілки художників України (секція мистецтвознавство). Основна область його наукових інтересів – семіотика культури, мови та мистецтва. Займається також проблемами лінгвістики та лінгвоестетікі. Автор більше 100 статей з питань загального мовознавства, теорії мистецтва і культури. Працює над дисертаційним дослідженням, присвяченим вербально- візуальному синтезу в теорії і практиці візуального мистецтва 20 – 21-го століть. З жовтня 2002 року по липень 2009 року вів педагогічну діяльність на посаді старшого викладача кафедри історії та теорії мистецтва Харківської державної академії дизайну і мистецтв. Зараз Олег Коваль – зав. кабінетом історії мистецтва, викладач історії мистецтва Харківського художнього училища. Шеф -редактор журналу прикладного мистецтва та антикваріату «Anima Rerum / Душа речей».

Сховати крашанки