Подарунок львів’ян Харківщині | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Подарунок львів’ян Харківщині

 dva poglyady

   З 22 жовтня по 10 листопада 2015 року Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва презентує виставку живопису «Два погляди».

   Представники династії художників з Львівщини познайомлять харків'ян зі своєю творчістю крізь призму чоловічого та жіночого світосприйняття.

   Живописні полотна Наталі Поліщук є сміливим відображенням її самої, її єства та світобачення. В цих роботах присутня як експресія колористичного і композиційного пошуку, так і зміст, закладений автором у кожне полотно.

   Андрій Копчак працює в техніці живопису та графіки, ілюструє книги. Всі геометричні форми його картин: лінії, плями − це взаємодія і трансформація, народження нових об'ємів і площин. Його творчість це гармонія духовного та матеріального начал.

   Автори є учасниками більше 100 персональних та міжнародних виставок, пленерів та арт-фестивалів в Україні, Росії, Білорусі, Польщі, Словаччині, Сербії, Угорщині, Хорватії, Італії, Словенії, Австрії та Франції. З 2008 року члени Національної Спілки Художників України.

   Відкриття виставки відбудеться 22 жовтня 2015 року о 18.00.

Сховати крашанки