Історико-культурний проект «РОДОВІД» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Рейтинг статті:

Історико-культурний проект «РОДОВІД»

 konkurs istor web

15 грудня 2015 року о 14.00 в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62) відбудеться прес-конференція щодо історико-культурного проекту «РОДОВІД». Цей проект започаткований Обласним організаційно-методичним центром культури і мистецтва (ООМЦКМ) за підтримки громадської організації «Харківська платформа розвитку культури і туризму» та у співробітництві з Харківським приватним музеєм міської садиби.

В рамках проекту  відбудеться перша в Україні ГЕНЕАЛОГІЧНА ВИСТАВКА «ДЕРЕВО РОДУ» та Конкурс дослідницьких робіт «ІСТОРІЯ МОЄЇ СІМ’Ї» для дітей та молоді.

На генеалогічній виставці «ДЕРЕВО РОДУ», яка працюватиме у лютому–березні 2016 року у приміщенні ООМЦКМ (вул. Пушкінська, 62) будуть представлені генеалогічні дерева як відомих на Харківщині родів, так і звичайних людей, чиї предки походили з дворян, купців, козаків, селян. Також будуть представлені речі, які належали представникам того чи іншого роду, фотографії, документи. Під час роботи генеалогічної виставки відбудеться ряд заходів, серед яких виставки документів та літератури із архівів та бібліотек міста, семінари, присвячені геральдиці, генеалогії селян, генеалогії та геральдиці польської шляхти тощо.

Конкурс дослідницьких робіт «ІСТОРІЯ МОЄЇ СІМ’Ї» для дітей та молоді триватиме з 1 грудня 2015 по 26 березня 2016 року. Він проводиться за такими номінаціями: «Фотографія на пам’ять»; «Кращий сімейний архів»; «Сімейний літопис».

До участі в конкурсі запрошуються учні освітніх установ загальної, середньої спеціальної та позашкільної освіти м. Харкова та Харківської області у віці 12-18 років. Заявки на участь у конкурсі приймаються з 1 грудня 2015 року до 30 січня 2016 року за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Переможці отримають цінні подарунки.

На прес-конференції будуть присутні директор ООМЦКМ Людмила Омельченко, директор Харківського приватного музею міської садиби Андрій Парамонов, завідувач відділу інноваційних культурних проектів та міжнародного співробітництва ООМЦКМ Оксана Бугайченко.

Сховати крашанки