Виставка живопису Тетяни Пархоменко «Ці полотна барвисті на життя моє схожі…» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Виставка живопису Тетяни Пархоменко «Ці полотна барвисті на життя моє схожі…»
Четвер, 05 Липень 2018Переглядів : 5618

З 5 по 27 липня 2018 року в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва відбудеться персональна виставка живопису Тетяни Пархоменко «Ці полотна барвисті на життя моє схожі…». Тетяна Пархоменко гармонійно реалізує себе як банківський службовець, мама трьох донечок та талановита майстриня.

Художниця захоплювалась живописом з дитинства, а перші серйозні полотна були створені під час декретної відпустки, 12 років тому. За цей час спробувала різні види технік образотворчого мистецтва: олія на полотні, художній декоративний розпис на дереві, а також виготовлення картин з берести.

Світ живопису Тетяни Пархоменко - це її край, який починається від рідного села Лиман, відкриває мальовничі краєвиди Зміївщини і простягається далеко у всесвіт, але коренями своїми переходить в почуття і думки художниці. У своїй творчості майстриня надає перевагу реалістичній манері, багато уваги приділяє кольору, її полотна вирізняються яскравістю і емоційністю.

В основу експозиції увійшло майже 40 картин, доповнених авторськими віршованими рядками художниці, які на її думку посилюють силу сприйняття зображених сюжетів. Твори Тетяни Пархоменко експонувались на різних персональних та колективних виставках у м. Змієві та м. Харкові.

Відкриття виставки відбудеться 5 липня 2018 року о 15.00.

Вхід вільний.

Місце : Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, виставкова зала 2-го поверху
e-max.it: your social media marketing partner

Контакти : Довідки за тел.: (057) 725-12-46
Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя. Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства
e-max.it: your social media marketing partner

Назад

Сховати крашанки