Звітна фотовиставка Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники», присвячена дню фотографа | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Звітна фотовиставка Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники», присвячена дню фотографа
Четвер, 12 Липень 2018Переглядів : 7478

З 12 липня по 11 серпня 2018 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися традиційна звітна фотовиставка Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники», присвячена дню фотографа.

В цьому 2018 році це вже 11-та виставка Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб». І, традиційно, на виставці будуть представлені найкращі роботи різних стилів, жанрів та напрямів (пейзажна та портретна, панорамна та макро, вулична та сюжетна фотографія), як новачків, так і фотографів з великим стажем, з метою найбільш повно представити зріз сучасної харківської фотографії.

Актуальність і популярність такого виду мистецтва, як фотографія, в зв'язку з розвитком сучасних медіа (особливо - інтернету), з кожним днем ​​зростають все більше і більше. Поширення фотографії відкриває можливість творчої реалізації для широкого кола людей, і в той же час - створює величезну конкуренцію. Одним із способів не загубитися серед такого візуального розмаїття, знайти свій власний стиль і коло однодумців, - є творчі фогографічні об'єднання.

У 2006 році в нашому місті з'явилась громадська організація «Харківський фотоклуб». Перевагою даної організації є відкритість і взаємопідтримка: в ній перебувають люди різного віку, різного досвіду і з різними смаками і поглядами. Головне завдання «Харківського фотоклубу» - надання всім людям, небайдужим до фотографії, можливості для спілкування, обміну досвідом та спільної творчості. В рамках клубу проводяться різноманітні заходи: творчі зустрічі, лекції, фотопоходи і інші цікаві події, що дозволяють ефективно розвивати навички і знання в сфері фотографії.

Учасники виставки: Микола Довбиш, Катерина Погрібна, Людмила Санжаревська, Євген Брезицький, Лідія Цапко, Ірина Деркач, Тетяна Бутвіна, Тетяна Золотарьова, Зоя Костіна, Вікторія Стремовська, Ганна Соколова, Людмила Казакова, Андрій Пшеничний, Олександр Соколов.

Урочисте відкриття - 12 липня о 17:00

Під час роботи традиційної звітної фотовиставки Обласної організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники», присвяченої дню фотографа, відбудуться наступні культурологічні заходи:

17 липня о 17:00 - лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «По сторінках «Антологи современной русской поэзии Украины». Частина 3».

18 липня о 16:00 - перегляд відеозапису євроконцерту в Оксфорді, 2010 р. з колекції Е.Г.Чайки. Диригент Даніель Баренбойм.

24 липня о 17:00 – заключна лекція з циклу «Символізм Священних текстів», тема: "Символізм Корану. Частина 5.". Лектор – кандидат філософських наук, релігієзнавець Н.В. Шелковая.

26 липня о 17:00 - лекція з мистецтва фотографування натюрморту від одного з авторів традиційної звітної виставки Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники» Тетяни Бутвіної.

2 серпня о 17:00 - майстер-клас з мистецтва фотографування від авторів традиційної звітної виставки Обласної громадської організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники».

9 серпня о 17:00 - творча зустріч з авторами традиційної звітної виставки Обласної організації «Харківський фотоклуб» «FOCUSники».

_____________________________________________________________________________

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)

Час роботи: ВТ - СБ, 11:00 - 19:00, без перерви.

Тел. / Факс: (057) 717-10-40, (057) 705-15-50; e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Сайт: www.culturа.kh.ua; Канал на You Tube - Харьковский областной центр культуры и искусства

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Час роботи: ВТ – СБ, 11:00 – 19:00, без перерви, вихідні – неділя, понеділок Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад

Сховати крашанки