Перегляд відеозапису євроконцерту в Оксфорді з колекції Е.Г.Чайки (2010 р., диригент Даніель Баренбойм) | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Перегляд відеозапису євроконцерту в Оксфорді з колекції Е.Г.Чайки (2010 р., диригент Даніель Баренбойм)
Середа, 18 Липень 2018, 16:00
Переглядів : 424

18 липня 2018 року о 16.00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться перегляд відеозапису євроконцерту в Оксфорді з колекції Е.Г.Чайки (2010 р., диригент Даніель Баренбойм).

Легендарний піаніст і диригент, головний космополіт в сучасній музиці Даніель Баренбойм - один з найвідоміших і затребуваних диригентів у світі. Більше 10 років є головним диригентом і музичним керівником оркестру міланського театру «Ла Скала».

Найчастіше Даніель Баренбойм виконує опуси німецьких композиторів: Моцарта, Шуберта, Баха, Бетховена, Брукнера і Малера. Але особливу перевагу віддає Вагнеру. До репертуару Баренбойма-піаніста входять твори композиторів від Баха до Булеза і Дютийё.

Творчість Баренбойма набула широкого визнання публіки. Він - почесний доктор кількох університетів світу, володар ряду премій і державних нагород.

Вхід вільний! Чекаємо Вас за адресою: Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи). Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Місце : Держпром, 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи).
Контакти : Тел. / Факс: (057) 717-10-40

Назад

Сховати крашанки