Виставка харківських фотографів Віталія Сидоренка та Наталії Вербової «Україна – Туреччина: фотоміст» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Виставка харківських фотографів Віталія Сидоренка та Наталії Вербової «Україна – Туреччина: фотоміст»
Четвер, 06 Вересень 2018Переглядів : 3696

З 6 по 22 вересня 2018 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися виставка харківських фотографів Віталія Сидоренка та Наталії Вербової «Україна – Туреччина: фотоміст». До експозиції увійшло 48 предметних, пейзажних та урбаністичних фото.

Туреччина – країна різноманіття і контрастів. Територія Туреччини, яка знаходиться між Європою та Азією, і яка ще з давніх часів була колискою могутніх цивілізацій, є поєднанням багатої історії, чарівної природи, неповторного східного колориту і сучасного європейського рівня життя.

Слов’янська Україна, з її стародавніми традиціями, прекрасними архітектурними пам’ятками, неймовірними природними красотами та гостинними людьми, постійно дивує чимось новим, і таїть у собі ще безліч таємниць, які хочеться відкривати.

Дві різні країни зі своїм побутом та краєвидами, культурою та етнікою, на перший погляд, неможливо поєднати, провівши аналогії та паралелі. Але активні україно-турецькі взаємини, значна кількість спільних проектів та започаткувань наштовхнули авторів виставки на фотодослідження, завдяки якому у кожного з них з’явилась своя цікава історія, і вони провели фотоміст між Україною та Туреччиною.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 6 вересня 2018 року о 17:00.

Автори про виставку:

Сидоренко Віталій Сергійович:

«Це перший досвід участі в спільному фотопроекті, де кожен автор вніс своє бачення в розкриття теми.

Для мене кожна виставка - це як іспит і День Народження одночасно. Готуєшся довго: переглядаєш тисячі фотографій, згадуєш тисячі історій. Хвилюєшся, надихаєшся. Переосмислюєш, що не зробив і з чим впорався. Радієш красивим фото і будуєш плани на майбутнє. А потім болісно з тисяч гарних фотографій відбираєш пару десятків, які покажеш. Кілька хвилин виступу, привітання друзів, і ось ти знову в звичній життєвій суєті. Натхненний і захоплений, з новою силою рухаєшся до нової мети.

Мене знають, як репортажного, весільного, студійного фотографа. Сьогодні хочу показати фотографії з подорожей. З огляду на любов до мандрівок, у мене накопичився певний досвід. Найближчим часом хочу запустити курс з навчання фотозйомки в подорожі. У планах на наступний рік організація фототурів Туреччиною.»

Котакти:

Тел. 067-44-93-124; Facebook: https://www.facebook.com/photographer.sidorenko

Вербова Наталія Анатоліївна:

«Автор низки неопублікованих історій, невідкритих виставок та ненаписаних картин. Щоби прибрати хоч одне НЕ в своїй біографії, вирішила поділитися з вами українськими замальовками не лише в інстаграмі (але й там слідкуйте: @nata_verbova). Скажу вам, це нелегко перегортати гігабайти картинок, аби обрати кілька.

Додатково і в хронологічному порядку повідомляю, що за фахом я фельдшер, журналіст, адміністративний менеджер, державний управлінець. А трудові обставини для мене зумовлює Харківська обласна рада, де я впродовж тринадцяти років працюю у прес-службі. Улюблений напрям – фоторепортажі. Вони відкривають Харківщину й Україну щоразу з нової сторони, вартої того, аби не лише дивитися самому, а й показувати іншим».

 

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел. / Факс: (057) 717-10-40, (057) 705-15-50; e - mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ;
Час роботи виставки: ВТ – СБ, 11:00 - 19:00; Сайт: www.culturа.kh.ua; Канал на You Tube - Харьковский областной центр культуры и искусства
e-max.it: your social media marketing partner

Назад

Сховати крашанки