Виставка робіт творчої родини Інни Бибич та Юрія Богмата «Барви душі» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Виставка робіт творчої родини Інни Бибич та Юрія Богмата «Барви душі»
Четвер, 08 Листопад 2018Переглядів : 7285

З 8 листопада по 8 грудня 2018 р. КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» презентує виставку робіт творчої родини Інни Бибич та Юрія Богмата «Барви душі».

Дерев’яні тарілки, ложки, різноманітні скрині, виготовлені Юрієм Богматом та розписані Інною Бибич виконані у неповторному авторському стилі. Техніки розпису індивідуальні, але вони зберігають та плекають традиційні національні українські мотиви і візерунки. Окрім дерев’яних виробів майстриня із захопленням займається авторським розписом тканин, робить ляльки та жіночі прикраси. А Юрій Богмат вирізьблює прекрасні сюжети та предмети побуту. За власними словами Інни Бибич – усі їх барвисті роботи створені за покликом душі.

Творчий шлях Інни почався з посади художника-оформлювача на Харківському заводі імені Малишева у 1975 р., а Юрій у минулому – інженер-конструктор науково-дослідного інституту. Життя майстрів змінювалось разом із життям країни, у якій вони народились, вчились та працювали. Попри усі складні життєві події та обставини, що виникали за 25 років їх подружнього життя, захоплення творчістю у родині залишалося незмінним та життєдайним.

Роботи Інни Бибич та Юрія Богмата добре знайомі відвідувачам «Слобожанського ярмарку», туристичних виставок, обласних та районних фестивалів та різноманітних культурно-мистецьких заходів в Україні. Ця талановита творча родина має безліч дипломів та відзнак.

Відкриття виставки відбудеться 8 листопада о 14.00.

Вхід вільний.

Місце : Адреса: м. Харків, вул. Пушкінська, 62, мала виставкова зала 2-го поверху.
Контакти : Довідки за тел.: (057) 725-12-46, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Час роботи: з 10.00 до 17.30, вихідний – субота, неділя. Детальніше про подію – на сайті: culturа.kh.ua
e-max.it: your social media marketing partner

Назад

Сховати крашанки