Творча зустріч з елементами майстер-шоу з автором персональної виставки акварелі «Увертюра» Ольгою Бабіч | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Творча зустріч з елементами майстер-шоу з автором персональної виставки акварелі «Увертюра» Ольгою Бабіч
Четвер, 20 Липень 2017, 17:00
Переглядів : 509

20 липня 2017 року о 17:00  в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться творча зустріч з елементами майстер-шоу з автором персональної виставки акварелі «Увертюра» Ольгою Бабіч.

На творчій зустрічі ви зможете познайомитися з роботами Ольги Бабіч, послухати розповідь про її творчі починання, задати питання і подивитися майстер — шоу з акварелі.

Довідка. Ольга Бабіч, 28 років. Народилася і виросла в смт. Власівка Кіровоградської області; разом з батьками переїхала у місто Кременчук Полтавської області, коли їй було 13 років. Після закінчення школи вступила до Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна на два факультети: журналістики і юридичний, але, зупинила свій вибір на юридичному. У 2011 році закінчила вищезгаданий факультет з дипломом фахівця.

З п'ятого курсу працювала за фахом в ПАТ «Діамантбанк», остаточно переїхала жити в місто Харків.

Після закінчення ВУЗу вийшла заміж, в липні 2012 року народила сина.

З листопада 2016 року працювала за фахом в КП «Міськелектротранссервіс».

За словами художниці, бажання малювати було завжди, іноді щось змальовувала з вподобаних картинок, але займатися в художній школі, на жаль, можливості не було.

Під час «декретної відпустки» була потреба в якійсь віддушині, емоційній розрядці, і Ольга взялася спочатку за вишивку, потім – за шиття.Але, коли знайшла акварельні онлайн-курси Вероніки Калачової, весь вільний час віддавала тільки їм. У цій школі пройшла 2 курсиакварельного живопису (тривалістю в цілому — 2,5 місяця). Після закінчення  продовжувала активно малювати сама. Нещодавно пройшла 2 невеликих курси у аквареліста Сергія Курбатова.

На сьогоднішній день досвід осмисленого малювання, живопису — менше 2 років, але в планах у художниці і далі розвиватися і реалізовувати себе у цій сфері.

Вхід вільний! 

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад