Персональна виставка живопису Юрія Кузнєцова «За покликом пензля» | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Персональна виставка живопису Юрія Кузнєцова «За покликом пензля»
П`ятниця, 04 Серпень 2017Переглядів : 7866

З 4 по 19 серпня 2017 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися персональна виставка живопису Юрія Кузнєцова «За покликом пензля».

Юрій Кузнєцов почав свою творчу діяльність як художник порівняно недавно, трохи більше року тому. Але живописом цікавився все життя. Своєрідними вчителями і помічниками у всамовдосконаленні стали роботи таких відомих сучасних художників як Джеремі Манн (США), Тібор Надь (Словаччина), Джозеф Збуквіч (Словаччина), Юстина Копана (Польща), Дмитро Даниш (Україна), Гліб Голубецький (Росія).

Бажання висловити свої емоції і враження на полотні спонукали Юрія Кузнєцова взятися за пензлі з мастихіном і спробувати свої сили у написанні міських пейзажів рідного міста і зарубіжжя, природи та одного з улюблених сюжетів — яхт.

В історії живопису глядач часто може бачити відображення внутрішнього світу автора в йогороботах, так і роботи Юрія розкривають його портрет і характер мовою палітри, яка використовується за допомогою індивідуального стилю автора. І ми бачимо людину сміливу, з яскравим особистим відчуттям, своїм баченням світу. У його полотнах гармонійно поєднуються статичність архітектури і динаміка стихії, романтика і прагматизм, яхти і економіка. Ці якості уживаються в Юрії не тільки не суперечачи, а підкреслюючи і доповнюючи одна одну. Як у завзятихяхтсменів, у ньому є кураж. Не може людина без куражу любити воду і вітер. У манері письма автора теж переважає кураж, прагнення рухатися вперед, пробувати щось нове.

Вперше експонуючи свої роботи, Юрій Кузнєцов пропонує на суд глядачеві різноманіття і багатогранність: легкість і поривчастість, умиротворення і спокій, різні сюжети, пори року і доби. Але більшість картин автора об'єднує експресія і рух, неприхована любов до життя і до кожного, навіть самого пересічного моменту, якими її Величність наповнена.

Урочисте відкриття виставки відбудеться 4 серпня 2017 р. о 19:00 (вхід на відкриття заходу за запрошеннями)

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Час роботи: ВТ – СБ, 11:00 – 19:00, без перерви, вихідні – неділя, понеділок Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад