Відкрите інтерв'ю в форматі «Театри Харківщини» з режисером Харківського державного академічного російського драматичного театру імені О.С. Пушкіна Ольгою Турутя-Прасоловою | Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва

Всі матеріали на даному сайті призначені виключно для ознайомлення без цілей комерційного використання.
Розробка та супровід сайту: AnisLogo
Передрук публікацій дозволяється тільки при розміщенні прямого посилання на сайт https://www.cultura.kh.ua

Українська моваEnglish (UK)
A+ R A-
Календар подій Печать
Події року Події місяця Події тижня Сьогодні Пошук Перейти на місяць
Відкрите інтерв'ю в форматі «Театри Харківщини» з режисером Харківського державного академічного російського драматичного театру імені О.С. Пушкіна Ольгою Турутя-Прасоловою
Середа, 16 Серпень 2017, 17:00
Переглядів : 464

16 серпня 2017 року о 17:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться відкрите інтерв'ю в форматі «Театри Харківщини» з режисером Харківського державного академічного російського драматичного театру імені О.С. Пушкіна Ольгою Турутя-Прасоловою.

Режисер розповість про навчання в Харківському університеті мистецтв, про першу виставу, про постановки в різних театрах України, про творчі плани.

Довідка: Ольга Турутя-Прасолова

Режисер-постановник. Художник-постановник. Художник з костюмів. Виробник ляльок і декорацій. Автор п'єс. Автор віршів. Спеціаліст по музичному оформленню вистав.

Закінчила Харківський університет мистецтв з червоним дипломом.

Переможець конкурсу молодої режисури та сучасної Британської драми, організованого Національним академічним драматичним театром ім.Івана Франка та Британською радою в Україні (Київ, 2015 р.).

Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, спектакль "Ножі в курках" за п'єсою Д. Герровера. Першопрочитання в Україні. Режисер постановник, художник-постановник, художник по костюмах, музичне оформлення. Київ, листопад, 2015 р.

Театр "Прекрасні квіти", 2012 - 2016 рр., Художник-постановник, художник по костюмах.

Постановки в Одесі, Харкові, Чернівцях, Полтаві.

Вхід вільний!

Місце : м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під'їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)
Контакти : Тел.: (057) 717-10-40, e – mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
Сайт: http://www.cultura.kh.ua/, Канал на You Tube – Харьковский областной центр культуры и искусства

Назад